{ LIFESTYLE }
03 Mar 2021
Jennie演唱會Hea跳再被質疑 網友「偵探」上身搵原因

上星期韓國媒體Dispatch踢爆人氣女子天團BLACKPINK成員Jennie,與同門師兄BIGBANG隊長G-dragon秘戀一年,女方被影到自由進出GD豪宅,不過之後經理人公司例牌否認。近日韓國網友出poJennie1月底舉行的演唱會,跳錯舞步之外又嚴重甩beat,問題就出係呢度!!






該名網友表示除了Jennie外,其餘3位成員都有完美表演,但只有Jennie跳錯舞步之外同甩beat,網友再合併上月Dispatch的報導指,Jennie在舉行演唱會前一晚住在GD家,第二天直接在GD家出發去開演唱會場地,質疑因此導致表演失準。



其實Jennie表演失準嘅事件已經唔係第一次,早係2018Jennie出席活動時表現得非常懶散且漫不經心,跳舞時睇起上黎好似無力,同其他成員落力跳舞相比明顯有差別,更被網友稱為「划水團體」。





今次網友質疑認為其他成員都有各自行程,但表演依舊落力,認為Jennie的表演實力有待加強。


News
Feature
Blog
11 Apr 2021
Load more
 
NOTIFICATION